Set Berpantang Shaklee- Cara Leuniey Natasha

noratini jaminon | 3/18/2014 05:29:00 pm | 0 Komen

Saya ada terbaca blog sorang sis ni, kredit untuk Mummy Razimbuat pengetahuan anda Leuniey Natasha isteri Apex pun ambik shaklee... glemer x glemer uolss Shaklee ni... 

gambar instagram dia memang  comel and very dedicated Business women. and sekali Leuniey pun berpantang dengan Shaklee la. Tengok tu hahaha amikk. FULL SET sekali dengan nak maintain slim lepas bersalin ok.




SET PANTANG yang LEUNIEY AMALKAN

1) VITALEA- 
Lengkap dengan zat- zat dan mineral untuk keperluan tubuh si ibu dan membantu membina semula darah-darah yang banyak hilang ketika bersalin. Secara tidak langsung ibu kekal bertenaga selepas bersalin.

2) B-Complex- 
Stress relief untuk ibu-ibu selepas bersalin kerana perubahan hormon secara mendadak selepas bersalin, menyebabkan emosi kurang stabil dan mudah letih. Memberi tenaga kepada si ibu untuk kekal cergas dan meneruskan peyusuan ibu.

3) Vitamin-C Plus- 
membaik pulih luka-luka dan bertindak sebagai immune booster kepada bayi apabila si ibu mula menyusukan bayi

4) Zinc Complex- 
Mengeringkan dan merawat luka dengan mudah dan cepat.  Cara moden untuk merawat dan mengeringkan luka tanpa perlu minum air atau sup ikan haruan lagi :)

untuk PENYUSUAN di add on

1) Ostematrix- 
bertindak sebagai kalsium yang mudah diserap dengan kehadiran magnesium dan Vitamin-D. Amat penting dalam penghasilan susu ibu terutama bagi ibu-ibu yang tidak mengambil susu langsung. Ia memelihara tulang dan gigi agar tidak rapuh dalam perjuangan ibu menyusukan bayi

2) Alfalfa-
 lebih dikenali sebagai milk booster yang membantu ibu-ibu menghasilkan susu ibu yang lebih meriah ( namun efek bergantung pada cara pemakanan dan jadual pengambilan)

3) Omega Guard ( untuk slimming kan perut jugak)- 
Kaya DHA dan EPA untuk memastikan khasiat ini dapat disalurkan terus kepada bayi untuk memastikan perkembangan otak yang baik. Dan kandungan OMEGA-3 memastikan lebih banyak lemak terbakar semasa pengambilan

dan untuk kembali SLIM dengan mudah semasa Berpantang cuma add on

1) Lecithin- 
adalah fat emulsifier atau pencair lemak serta memastikan bengkak susu dapat di kawal. Bertindak lebih pantas ketika berpantang kerana lebih banyak kalori di bakar ketika penyusuan bayi.

_________________________________________________________

KErana beliau seorang yang mementingkan kecantikan dalaman, telah membuat beliau memilih Shaklee sebagai produk berpantang dan penyusuan bayi. Bukan Leuniey sorang jer, Yasmin Hani pun pilih Shaklee jugak untuk penyusuan bayi beliau.

Alhamdulilah artis popular pun amat mementingkan kecantikan telah memilih Shaklee. THey have gone natural.  Pilihan anda? Supplement vs Jamu?

Pilihan saya sudah tentunya Supplement kerana mudah di telan tak memberi kesan kepada penyusuan bayi dan membaik pulih luka lebih cepat ( me taknak telan air ikan haruan nono)

Seronoknya berpantang dengan Shaklee...

cerita lain tentang kehamilan boleh [klik sini]

Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang produk Shaklee dan juga mendapatkan harga istimewa

Noratini Jaminon
Shaklee Independent Distributor (ID :928022)
SMS/WHATSAPP 0108227403
FB PAGE : Nini Biz Shop
“Terima Kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripad saya.Saya bertanggungjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda.Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai SID (ahli Shaklee), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee,denganmendaftar dibawah ID Shaklee saya 928022 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya…”

No comments:

Post a Comment

Labels

Niniyamino.com © . Designed by MaisarahSidi.com