TESTIMONI PENGGUNA ALFAFA SHAKLEE

noratini jaminon | 1/03/2014 12:29:00 am | 0 Komen

Berita baik untuk penggemar Alfafa ni... yang dah rasa keberkesanannya jom grab ALFAFA pada bulan ni... promo ini hanya berlangsung pada bulan ini sahaja... murah berbaloi- baloi! saya sendiri makan alfafa ni.. paling saya suke alfafa ni untuk detox... buang toksin jahat dalam tubuh, sebelum nak kurus kena la detox tubuh dulu baru lah vitamin-vitamin lain serap pada tubuh kan... :) [klik sini]

beli 6 botol dapat 1 botol free alfafa tak kisah size besar atau kecil... nak beli 1 botol sahaja pun boleh..

anda boleh pm/ whatsapp 0108227403 

sesiape yang mula azam baru nak turunkan berat badan boleh cuba alfafa secara berterusan, soft reminder: ANDA WAJIB MINUM 3 LITRE AIR MASAK jika anda ambil supplement ini.. menurut kevin zahri  minum untuk keperluan... minum air masak akan membantu penyerapan nutrien dalam tubuh... selain menghalang nafsu kita untuk makan !makan! dan makan! bila kenyang air xde la rase nk makan kan... tips saya jika anda seorang yg aktif tiada masalah minum air dengan banyak... 


 
Alfalfa Shaklee merupakan produk pertama sekali yang dicipta oleh Dr. Forrest C Shaklee pada tahun 1950an. Maka Alfalfa Shaklee merupakan produk signature Shaklee Corporation.

Kenapa  Dr. Shaklee memilih Alfalfa Shaklee sebagai supplement pertama? Alfalfa merupakan herba tradisional masyarakat orang putih dan mereka menggunakan Alfalfa untuk pelbagai jenis keadaan kesihatan terutamanya bagi wanita selepas bersalin. Oleh sebab Alfalfa mempunyai banyak kebaikkan kepada wanita, lelaki dan kanak-kanak maka Dr. Shaklee merumuskan formula Alfalfa menjadi supplement Alfalfa Shaklee yang sangat-sangat memberi manfaat kepada jutaan manusia.


..dan di bwh ni sebahagian dari testimoni pengguna2 kami yg sangat suker dgn ALFAFA

" Alhamdulillah susu mula pekat walau belum nampak peningkatan yang mendadak. Namun saya notice , resdung saya mula berkurang. Sejak makan vitamin ni, anak saya kurang keluar ruam akibat eczema nya. memang puashati la...insyaAllah next week saya order fullpack punye ya." - Puan Izza Kuantan, YM

" Saya dah lama tahu pasal Shaklee sebenarnya cuma tak tahu ianya bagus untuk menyusu. Sejak baca post Norita pasal Alfalfa boleh kurangkan masalah allergic, saya upkan intake alfalfa dari 2-4 biji...alhamdulillah kalau makan seafood tu tak la naik gatal2 kat kaki. Thanks yer sebab suka berkongsi...teruskan menulis. " - Puan Elya Perak, YM
"I memang terasa bila makan Alfalfa ...especially kalau allergic terlebih makan seafoodtak jadi macam dulu2.I just amik lebih Alfalfa. memang beza lah. " - Puan Kay Shah Alam, teleconversation

“Alhamdulillah .. sejak makan SET B, terutamanya Alfalfa, Aida mampu mencapai sehingga 30 oz sehari! Marvellous kan? ~Aida

" syukur alhamdulillah...tadi lepas makan tengahari akak telan 2 biji alfalfa dan setelah cakap dengan N , feel akak ok balik dan akak try think positif bahawa menstrual takkan dropkan susu akak.... dan walaupun akak belum makan b complex... syukur ... really work it..... back to normal. Pukul 2 tadi dapat 7oz. Betullah cakap N... mood yang ok , positif minda dan boost dengan alfalfa really help me.. . gembira sangat ni... So, lepas ni akak tak worry lagi bila menstrual tambah2 dah tak kena senggugut lepas makan vitamin Shaklee." - Kak Nadia via SMS

“Owh by the way… Zai penghidap sinus (pg2 mesti bersin..) Tp lately dh ok sgt2 pg2 x bersin la.. x lah sesensitif dl… selain boost susu, overall mmg rasa sihat & mood baik (stress free)… suka sgt2 lah!!!! =)..Sebelum amik Shaklee.. zai dh survey harga supplement kat guardian tu…4 me, shaklee yg terbaik & memberi hasil.. slalu amik vitamin… (Saya supplement freak) “ ~Zai

anda juga boleh [klik sini], untuk melihat manfaat Alfafa yang lain...



sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai Shaklee Independent Distributor atau ahli Shaklee anda boleh menghubungi saya terus :)



Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:
Noratini Jaminon
SID:928022
♥ sms/whatsApp: 010 8227403
♥ Page :Nini Biz Shop 

No comments:

Post a Comment

Labels

Niniyamino.com © . Designed by MaisarahSidi.com