Testimoni Set Kurus Shaklee

noratini jaminon | 1/11/2014 06:31:00 pm | 0 Komen


Assalamualaikum dan Selamat Petang semua... lega cuti semester dah bermula. Bolehla saya fokus pada Shaklee ni... okla enty kali ni saya nak share tentang kebaikan Shaklee dalam pengurusan berat badan...

Kat atas ni kawan saya Diba namanya, dulu dia ada masalah berat badan berlebihan. Dengan ketinggian ala2 wanita asia memang dia rasa tak sesuai sangat dengan berat badan dia pada masa tu... 

Apa yang Diba ambil masa berat dia masa ni adalah.... tada!!!!::

cinch loss plan


"Cinch Inch Loss [klik sini] ni Diba amalkan secara intensif iaitu untuk bulan pertama sehari 2 scoop masa tu bulan Ramadhan... masa tu berat 56kg... Diba ambil 2 canister sebulan..masuk bulan ke 2 Diba ambil 1 scoop je..kes jimat punya pasal la :) Kebetulan Diba ambil Cinch masa bulan puasa...jadi 1 kelebihan la kan...sebab siang komfem tak makan.

sahur 1 scoop, Cinch + low fat milk... lepas tu makan sekepinh roti (itu pun tak habis, sebab dah kenyang sangat)
berbuka, 1scoop lagi+low fat milk , bila nak ambil nasi, rasa kenyang sangat, jadi Diba makan roti gandum Gardenia hijau 2 keping, rasa kenyang, bertenaga, tak rasa letih atau lesu langsung

setiap kali berbuka makan nasi, Diba minum Cinch...sebab perut dah full sangat2, jadi Diba berbuka dengan Cinch selang-selang,,

Kesannya...

sebulan Ramadhan dari 56kg ke 48kg.. memang terkejut, gila2 turun...seluar baju semua dah longgar... then lepas sebulan Diba maintain Cinch sehari 1 scoop.. ambil waktu breakfast..banyak minum plain water..kurangkan ice... Di permulaan sangat2 jaga, tapi sekarang ni bila dah dapat berat badan idaman kadang2 "terbabas juga"...

selain tu Diba slowly tambah Alfafa, Lecithin, Esp dan lain2..[klik sini] untuk lihat Testimoni Kulit Diba''

xoxo,
Diba

jadi untuk sapa yang nak kurus tu janganla down kalau tak berkesan, konsistem dan sabar... mesti ada hasil..sebab kesan pengambilan supplement Shaklee ni bergantung pada pola pemakanan seseorang dan semangat yang kuat...

Anda boleh juga hubungi saya untuk mendapatkan produk Shaklee. Harga sayang2 saya boleh bagi :)


Noratini Jaminon

SID 928022

SMS/WHATSAPP : 0108227403

FB PAGE: Nini Biz Shop

 Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee dan mendapatkan khidmat nasihat selepas pembelian? sila hubungi saya di nombor 0108227403.  Jika anda berminat utk menjadi pengedar sah Shaklee, anda boleh hubungi saya untuk pemprosesan pendaftaran ahli dibawah saya. Atau sekiranya anda berada berhampiran mana2 cawangan Shaklee, anda boleh gunakan ID saya [928022] untuk membeli produk Shaklee atau daftar ahli secara walk in, dan anda akan diberikan bimbingan dari saya.


No comments:

Post a Comment

Labels

Niniyamino.com © . Designed by MaisarahSidi.com