Tingkatkan Metabolisma Dengan Cinch Tea Mix

noratini jaminon | 1/15/2014 12:24:00 am | 0 Komen



Hadapi masalah metabolisma yang slow, dah cuba diet sendiri tapi gagal, dah cuba kurangkan nasi dan bersenam tapi masih gagal, mungkin salah satu kurang berjaya adalah sebab metabolisma anda terlalu rendah dan tidak dapat membakar kalori dengan sebaik mungkin.
Di shaklee produk yg terbaik untuk menaikkan metabolisme adalah CINCH ENERGY TEA MIX, bukan sahaja utk meningkatkan metabolisme malah untuk menggalakkan tenaga, memberi tenaga sepanjang hari.

Antara ekstrak utama yang ada di dalam Cinch Energy Tea Mix ni ialah :

Taurina
Rooibos Red Tea Extract–tumbuhan herba dari Afrika~dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
Green Tea Extract
White Tea Extract –teh yang menjalani pemprosesan paling minimum
Matcha Green Tea Powder – teh hijau gred tertinggi dari Jepun


Antara fungsi ekstrak utama Cinch Energy Tea Mix ini ialah:

1.MATCHA GREEN TEA- antioksida yang sangat tinggi- energy booster- metabolisme booster- bakar kalori up to 4 x ganda

2. TAURINA - menggalakkan metabolisme- lebih bertenaga- larutkan lemak- membantu menghasilkan otot tanpa lemak

3. WHITE TEA- membakar lemak – lemak berlebihan- menghalang penghasilan sel lemak yang tak perlu- meningkatkan metabolisme

4. ROOIBOS RED TEA
 - melarutkan lemak- meningkatkan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak- agen detox yang kuat

Cinch tea ni dalam bentuk sachet dan senang nak bawa ke mana2, boleh bancuh panas atau sejuk, kalau nak cepat senang jer...masukkan dalam botol air lepastu shake2 sampai sebati dan terus minum,memang menyegarkan dan terus rasa bertenaga je sepanjang hari, nak jimat buat dalam botol besar dan boleh minum banyak kali.


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang produk Shaklee dan juga mendapatkan harga istimewa

Noratini Jaminon

Shaklee Independent Distributor (ID :928022)

SMS/WHATSAPP 0108227403

FB PAGE : Nini Biz Shop

“Terima Kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya.Saya bertanggungjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda.Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai SID (ahli Shaklee), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee,dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 928022 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya…”

No comments:

Post a Comment

Labels

Niniyamino.com © . Designed by MaisarahSidi.com