KESAN PENGAMBILAN ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

noratini jaminon | 3/27/2014 12:15:00 pm | 0 Komen
Selamat tengahari semua :) entry saya hari ni adalah berkaitan dengan Promo di Bulan Mac, tak lain dan tak bukan Promo ESP la.



KLIK SINI

Tahukah anda??
Dalam proses penurunan berat badan, fungsi ESP adalah membina SEMULA otot2 badan...diet yang terbaik adalah diet yang tinggi protein! pengambilan ESP atau Chinch Shake membantu tubuh supaya TIDAK MENGGELEBER... menarik bukan??? vitamin Shaklee tak menggemukkan ke?? (klik)


ESP adalah ENERGIZING SOY PROTEIN. Sebab utama ESP tersangatla popular dan produk yang paling laris ialah kerana ESP membekalkan sumbe protein. Semua tau kan badan kita perlukan sumber protein. Dalam pemakanan seharian kita sumber protein ada dalam ikan, ayam, daging. Tapi kenapa everyday kita makan lauk ayam, kita kerap juga tak sihat?? Tak cukup ke? Haaa....untuk pengetahuan, ikan, ayam, daging tu kan kita masak dulu before makan. So bila dah masak, dah kena panas api, of course kandungan protein tu akan musnah dan yang tinggal.....tak cukup untuk badan kita yang kerja kadang-kadang more than 12 hours ni.

okey ini pula kesan sampingan bila anda ambil ESP

1. Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
2. Membantu hilangkan parut jerawat di muka.
3. Memberi tenaga berpanjangan 
menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
4. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
5. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
6. Menyokong kesihatan imunisasi badan.
7. Mengawal paras kolesterol.
8. Menyokong kesihatan jantung dan prostat.
9. Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak
10. Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam.
11. Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
12. Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil.

cerita banyak pun tak guna, uols kena borong 6 tong ESP nanti dapat lg 1 tong ESP secara percuma! dapat pula free membership dan cashback reward! 





ni semua uolss punye okay??! ^^, kenapa kena beli dengan saya? 

~saya bg consultation free
~saya bg free gift
~paling best saya bagi harga istimewa
~jom JANA PENDAPATAN  bersama saya :)

Anda boleh juga hubungi saya untuk mendapatkan produk Shaklee. Harga sayang2 saya boleh bagi :)


Noratini Jaminon

SID 928022

SMS/WHATSAPP : 0108227403

FB PAGE: Nini Biz Shop

 Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya akan bertanggungjawab utk memberi servis dan bimbingan yg terbaik untuk anda. Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee dan mendapatkan khidmat nasihat selepas pembelian? sila hubungi saya di nombor 0108227403.  Jika anda berminat utk menjadi pengedar sah Shaklee, anda boleh hubungi saya untuk pemprosesan pendaftaran ahli dibawah saya. Atau sekiranya anda berada berhampiran mana2 cawangan Shaklee, anda boleh gunakan ID saya [928022] untuk membeli produk Shaklee atau daftar ahli secara walk in, dan anda akan diberikan bimbingan dari saya.

No comments:

Post a Comment

Labels

Niniyamino.com © . Designed by MaisarahSidi.com