TESTIMONI OMEGA GUARD #ShakleeEffect #2

noratini jaminon | 9/01/2014 09:00:00 am | 1 Komen
Assalamualaikum semua!

Kalini nak berkongsi Shaklee Effect kepunyaan sendiri. Kisah mama Yana & Omega Guard. Semoga bermanfaat!


Mama saya ada; strok, kencing manis, darah tinggi & kolestrol tinggi (dan nyaris2 nak kena buat dialisis)

Tapi yang paling merisaukan adalah darah tinggi & kolestrol. Bila mama nak cuba shaklee, saya cepat2 cadangkan Omega Guard.

Pengambilan dalam masa beberapa bulan dah nampak kesan. Paras kolestrol makin turun. Gambar yang bawah ialah test result cholestrol dari farmasi. Ayah saya monitor untuk beberapa bulan.

Lepas tu mama saya stop ambik omega untuk beberapa bulan. Sebab setiap hari kena makan macam2 ubat, kadang kesian jugak kan? Cuma baru2 ni mama bersuara nak ambik balik omega. Test result sebelah atas adalah yang paling terbaru & terperinci.

Syukur alhamdulillah, paras kolestrol dah stabil. Yang lain2 jugak ada perubahan tapi paling happy bila kolestrol turun & tekanan darah pun dah stabil.

Ini kisah #ShakleeEffect mama saya & omega guard. Saya sangat2 cadangkan kalau sapa2 yang mak ayahnya ada darah tinggi & kolestrol, cubalaa omega guard ni. Sebab hasilnya superb!

Feel free to share. Semoga dapat dimanfaat oleh mereka yang memerlukan




Keputusan tahap kolestrol pada tahun 2013, beberapa minggu selepas pengambilan Omega Guard


sumber


Kisah sebenar ni moga memberi manfaat kepada kita semua :)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang
penyakit.

sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai Shaklee Independent Distributor atau ahli Shaklee anda boleh menghubungi saya terus :)

Noratini Jaminon

Shaklee Independent Distributor (ID :928022)

SMS/WHATSAPP 0108227403


FB PAGE : Nini Biz Shop

“Terima Kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya.Saya bertanggungjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda.Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai SID (ahli Shaklee), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee,dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 928022 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya…”

1 comment:

  1. waah menarik testi ni . (Y)

    #SHAKLEEEFFECT merata-rata sekarang.

    Alhamdulillah .

    ReplyDelete

Labels

Niniyamino.com © . Designed by MaisarahSidi.com