MANFAAT OMEGA GUARD DAN ESP SHAKLEE (MASTER CERY)

noratini jaminon | 11/01/2014 09:30:00 pm | 0 Komen


Saya pernah ditanya bukan sama ke vitamin Shaklee dan vitamin kat farmasi tu... ape saya jawab? 

"hanya yang pernah makan Shaklee je tahu jawapannya"

Tak kisah lah, walau apa pun yang korang makan untuk breakfast,lunch dan dinner,jangan abaikan makanan tambahan. Sebab TAK SEMUA ZAT dari makanan2 yang korang ambil setiap hari dapat DISERAP dengan optimum. Kerap demam pun antara sebab zat tak dapat diserap kerana sel 'kurang sihat'
Sebab tu pentingnya makanan tambahan. Ia MENAMPUNG kekurangan nutrisi dari makanan harian. Dan yang lebih penting, ia membantu menghasilkan SEL YANG LEBIH SIHAT untuk menyerap nutrisi dan seterusnya MELINDUNGI sel.

Bila sel dah 'sihat', dah 'CANTIK', haa baru lah zat senang DISERAP. Barulah macam2 kesan best2 dapat. Tapi kena DISIPLIN ambil makanan tambahan kerana sel memerlukan masa ANTARA 90-120HARI untuk betul2 'sihat'.Kalau lagi teruk keadaan sel,haa LAGI LAAAMA SEL AMBIL MASA untuk sihat. Sebab tu kesan makanan tambahan BERBEZA kat setiap orang
Malam ni dinner saya macam biasala nasi. Lepas tu makanan tambahan saya adalah 3biji OMEGA GUARD dan segelas ESP.
Fakta: OMEGA-3 adalah asid lemak yang diperlukan tapi TAKBOLEH DIHASILKAN oleh badan. ESP adalah protein yang mengandungi 9 jenis ASID AMINO PERLU yang tidak dapat dibina oleh badan

notakaki:Sebenarnya dulu I rajin amik ESP dan Omega sebab nak cantik.
Dr Jamie kata, wanita ni dalam banyak2 vitamin,jangan skip ambil protin dan Omega... Lama2 baru tahu ESP dan Omega tu saaaangatttlah berhargaaaaa. Kesannya lebih dari sekadar cantik. Sebab tu saya rasa bersalah KALAU TAK SHARE info ini dengan anda semua yang saya sayang.

-master cery-


sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai Shaklee Independent Distributor atau ahli Shaklee anda boleh menghubungi saya terus :)




Noratini Jaminon

Shaklee Independent Distributor (ID :928022)

SMS/WHATSAPP 0108227403


FB PAGE : Nini Biz Shop

“Terima Kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya.Saya bertanggungjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda.Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai SID (ahli Shaklee), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee,dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 928022 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya…”

No comments:

Post a Comment

Labels

Niniyamino.com © . Designed by MaisarahSidi.com