Maksud Patent Pending Dalam Vivix

noratini jaminon | 10/27/2018 05:52:00 pm | 0 Komen
Korang tau tak yang suplemen Vivix ada Patent Pending. Patent Pending ni tak mungkin senan-senang nak dapat kat mana-mana suplemen di pasaran. Ianya sangatlah SPECIAL!




Apa yang dimaksudkan dengan patent pending?

Patent pending ini merujuk kepada pemeliharaan hak cipta. Macam selalu orang sebut, hak cipta terpelihara tu. Itu lah dia patent pending.



Tujuan patent ini adalah untuk memelihara produk kita dari di ciplak oleh orang yang tidak bertanggungjawab yang hanya ingin mengaut keuntungan semata-mata. Orang seperti inilah yang boleh merosakkan nama baik produk kita. Bila dah di paten, tak delah kita jumpa klon produk kita di pasaran. 🙂

Patent-Pending Vivix

Apa maksud patent pending?

Maknanya, produk ini dah dihantar permohonan untuk dapat hak patent. Walaupun belum dipatenkan secara rasmi, tapi dengan adanya patent pending, Vivix ini secure. Takde orang boleh tiru-tiru patent Shaklee ni.

Apa Yang Shaklee Patentkan Untuk Vivix
3 patent pending
3 PROTOKOL PATENT PENDING VIVIX


1. Proses Cold Filling Extraction

Ada banyak jenis proses utk ekstrak jus/minyak/pati dari tumbuh2an.

Cold extraction maknanya buah-buah yang digunakan dalam vivix di-press utk mengeluarkan patinya dengan suhu rendah.

Ada proses yang guna air panas/ suhu panas, proses macam ni boleh menurunkan kualiti produk tu walaupun hasilnya mungkin lebih banyak.

Sekarang Shaklee patenkan proses cold filling extraction ni untuk Vivix jadi orang lain takleh curi.

2. Gabungan Polifenol

Bagi kesan maksimum, Vivix bukan cuma ada resveratrol tapi gabungan polifenol. Umpama kita telan anggur muskadin sebijik.

3. Semulajadi, tanpa pengawet & stabil

Kalau kita letak Vivix atas meja, Vivix tak meruap. Kalau letak dalam freezer, Vivix tak beku. Dan tindakan tu bukan dengan bantuan bahan-bahan kimia okey!

Beruntung tak kita ada Vivix? Untung kan…?


10 Kebaikan VIVIX

  1. Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan
  2. Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser daripada menjadi semakin serius
  3. Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  4. Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  5. Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  6. Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
  7. Membantu dalam proses penurunan berat badan
  8. Menyokong kesihatan mata
  9. Meningkatkan kesihatan imum badan
  10. Menggalakan kesihatan keseluruhan
Nini akan buat entry lain untuk cerita lebih panjang tentang Vivix! Terima kasih sudi membaca 😀

No comments:

Post a Comment

Labels

Niniyamino.com © . Designed by MaisarahSidi.com