Testimoni Gla Complex Untuk Period Tak Teratur

noratini jaminon | 10/31/2018 06:49:00 pm | 0 Komen


RISAU TAK BILA PERIOD DAH BERBULAN-BULAN TAK DATANG? Dan kadang-kadang kejap datang period, kadang tak langsung.

Bagi yang belum berkahwin mahupun dah berkahwin, jika alami situasi macam ni mesti rasa risau sangat-sangat kan? Kadang-kadang boleh jejaskan emosi!

Sampaikan ada customer yang cakap, “rindu nak datang bulan sebab berbulan-bulan lama tak datang😭”

Masalah berkaitan haid tak teratur ni berpunca daripada hormon yang tak stabil. Ada beberapa faktor ketidakstabilan hormon ni antaranya ialah perubahan berat badan mendadak, berat badan berlebihan, keletihan yang melampau ataupun kurang rehat, tidur tak teratur, faktor pemakanan, stress yang melampau dan sebagainya.


Jadi cadangannya, sememangnya GLA COMPLEX! GLA nih sememangnya supplement BFF untuk setiap wanita.

Fungsi utama GLA adalah untuk menstabilkan hormon. Kesan langsung daripada itu adalah berlakunya masalah kesuburan, dan sukar untuk merancang kehamilan.

Antara fungsi GLA yang membantu untuk kebanyakan masalah dalaman wanita :-

➡ Mengatasi masalah SENGGUGUT
➡ Melegakan sindrom PMS
➡ Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
➡ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
➡ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
➡ Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis


Testimoni GLA COMPLEX untuk period tak teratur / tak regular







Harga GLA COMPLEX 

RM91. 25 (60 softgel)


Itu sahaja untuk entry kali ni. Thank you untuk yang sudi membaca💜

Untuk pembelian dan pertanyaan lanjut mengenai VITAMIN C anda boleh hubungi Nini di nombor telefon bawah ini :
Noratini Jaminon 010-8227403 
Untuk lebih cepat, boleh click terus link whatsapp di bawah ini :
Ataupun, jika you ingin membeli direct secara online menggunakan website Shaklee, boleh click  di bawah ini :





Noratini Jaminon 

ID : 1232357 (Azlan Borhan) 

No Tel : 0108227403

Email : ezraazlan@gmail.com

Facebook : Nini Yamino

Instagram Shaklee: @thefairiesstory 



Saya adalah pengedar shaklee Kuching, Sarawak. Juga di sekitar Pontian, Johor. Sekiranya anda berada berdekatan dan ingin membuat pembelian secara COD (Cash on Delivery), penghantaran boleh dilakukan.



Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di ninibizshop.com put adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.




No comments:

Post a Comment

Labels

Niniyamino.com © . Designed by MaisarahSidi.com