11.11. 18 ONLY 1 DAY SHAKLEE ONLINE SALE

noratini jaminon | 11/09/2018 11:59:00 pm | 0 Komen

Sale besar-besaran seluruh Malaysia! Semua orang tunggu tarikh keramat 11.11.2018 nih. Ada yang dah saving siap-siap nak shopping macam-macam kat Lazada, kat Shopee, kat mana-mana butik pun buat sale gempak juga. So Shaklee pun tak nak ketinggalan buat SALE  pada tarikh tersebut. Jom cekidot apa yang bestnya Sale kali ni 😍





 *Tingkatkan kesihatan mata* 📌 Carotomax buy 2 @ 11% DISKAUN
*Kesuburan wanita/kestabilan hormon*
📌 GLA Complex buy 2 @ 11% DISKAUN


Kebaikan dan Manfaat GLA Complex dari Shaklee
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Mengurangkan kesan2 jeragat
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol LDL
  • Untuk fungsi saraf 
  • Menghalang darah beku
  • Merangsang peredaran darah yang lancar & pengembangan salur darah
  • Menghalang pertambahan berat badan
  • Menghalang dan menentang pertumbuhan tumor, sel2 kanser
  • Memperbaiki kulit kering, alergi, kurap, gatal2
  • Memperbaiki masalah prostat lelaki, kerap kencing
  • Mengetatkan uterus dan memberi tone kepada uterus untuk kulit lebih muda
  • Membentuk persekitaran rahim yang lebih sihat dan optimum untuk persenyawaan


Keistimewaan GLA Complex Shaklee
  • Kesegaran dan keberkesanan GLA Complex Shaklee terpelihara oleh Shaklee Guard, sejenis antioksidan semulajadi yang dipatenkan. Bioavailabilitinya juga dibuktikan secara klinikal di mana ia mampu menyerap dan mengandum ke dalam sel dan tisu .. woww hebatnya GLA Shaklee ni kan !
  • Di pasaran kebanyakan gamma linolenic acid atau GLA ini dihasilkan dari EPO, Evening Promise Oil. Tetapi di Shaklee pula, Shaklee mengekstrak GLA  dari borage yang mengandungi 2 kali ganda lebih GLA dalam EPO. Borage juga 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti dan 3 kali lebih berkesan dari EPO.Borage yang digunakan oleh Shaklee juga ditanam secara organik di kawasan Saskatchewan.
  • Setiap kapsul GLA Complex Shaklee mengandungi lebih 300 mg GLA dan ianya merupakan sumber terbaik Omega-6. GLA Complex Shaklee juga digabungkan bersama dengan asid linolenik (LA), minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan lagi keberkesanan dan kestabilannya.


 *Kesihatan mata*
📌 Carotomax buy 2 @ 11% DISKAUN



7 kebaikan Carotomax Shaklee untuk anda : 
  1. CarotoMax lebih selamat daripada Vitamin A. Kenapa? Pengambilan Vitamin A secara berlebihan akan menyebabkan toksisiti. Ahli saintis telah menemui beta karotena pada tahun 1932. Satu prekursor Vitamin A dan beta karotena didapati selamat pengambilannya. 
  2. CarotoMax membantu mempertingkatkan penglihatan. Ia akan menghasilkan "ungu visual" yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan dalam gelap. Ia juga mempertingkatkan masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat, presbyopic, astigmatism, xerophtalmia (mata kering), kelesuan mata, glaucoma, katarak, floaters, eye bag dan gegelung hitam mata. 
  3. CarotoMax juga menggalakkan perkembangan normal dan sihat. Ia membantu merangsang perkembangan kanak-kanak & remaja, menguatkan tulang, melindungi rambut, kuku, kulit, membran mukosa, gigi sihat, gusi dan sistem teproduksi serta membantu dalam penghasilan sperma yang sihat. 
  4. CarotoMax melindungi Epithelia. Ia memelihara lapisan luar korna,rongga oral,usus,perut,paru-paru, bronkus, pundi kencing, ovari semsa disintegrasi tisu dan merawat ulser saluran usus. 
  5. CarotoMax meredakan penyakit kulit. Pengambilan yang konsisten dan banyak akan melegakan masalah kulit seperti psorisis, senile palgue, kulit kering, kulit gugur, jerawat dan akne. Penggunaan luaran boleh membantu merawat pustule, scabies, akne dan ulser kulit. 
  6. CarotoMax menghalang Infeksi. Ia merangsang enzim membunuh kuman, menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit respiratori paru-paru, batu, hepatitis, ashtma, flu dan selsema. 
  7. CarotoMax melawan kanser dan oksidasi. Pengambilan beta karotena mampu mengukuhkan sisitem imun, melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel-sel kanser. Ini mengurangkan risiko kanser,terutama sekali kanser paru-paru dan payudara. Ia megurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mat yang teroksida.


*Energy booster*
📌 CoQtrol beli 2 @ 11% DISKAUN 



Secara ringkas, kebaikan CoQ Trol Plus Shaklee ini untuk anda yang rajin mengamalkannya,



Kebaikan CoQ Trol Plus Shaklee 

  1. Membantu kekal bertenaga
  2. Menyokong gaya hidup yang aktif dan cergas
  3. Membaiki perdaran darah yang sihat 
  4. Mengekalkan kolesterol yang sihat
  5. Menguatkan otot jantung
  6. Mengurangkan risiko penyakit jantung
  7. Meingkatkan pergerakan sperma 
  8. Meningkatkan kuantiti sperma
  9. Memperbaiki kualiti ovum 
  10. Mempunyai peluang tinggi untuk persenyawaan
  11. Bertindak sebagai pelindung UV kepada kulit
  12. Memberi tenaga untuk penghasilan dan pembaikan sel kulit 
  13. Memperbaiki jerawat dan kesan parut pada kulit
  14. Kulit lebih anjal dan sihat
  15. Kulit kurang berkedut 
  16. Melambatkan proses penuaan kulit dan badan
  17. Meingkatkan daya ingatan & pembelajaran
  18. Lebih fokus dan peka
  19. Mengurangkan risiko penyakit berkaitan dengan penuaan, iaitu Alzheimer dan Parkinson


*YOUTH Pelembab siang/malam*
📌 Youth Day Moisturizer with SPF 50 combo   with Night Cream @ 11% DISKAUN
 ( MUST  HAVE ITEM )

Fungsi YOUTH Advanced Renewal Night Cream 
  • Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur. 
  • Campuran botanikal khas di dalamnya juga membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin semasa tidur.
  • Membantu kulit lebih muda, licin dan cerah berseri.
  • Boleh membantu merawat kulit jerawat dengan lebih cepat.
  • Membaiki kulit yang terkena sunburn dengan memberi rasa segar, sejuk pada kulit akibat sunburn.
  • Sesuai untuk kulit normal, jerawat dan berminyak termasuk kulit sensitif.
  • Membaiki kulit berparut jerawat dan berlubang. 

Fungsi Youth Age Defense Moisturizer SPF 50 
  • Moisturizer
Ia boleh membantu melembapkan kulit muka dan memperbaiki tona kulit muka kita yang tak sekata. Efek dia sangat lembut kat kulit muka dan cepat meresap.

  • Sunscreen
Ada nampak tulisan “BROAD SPECTRUM SPF50” ni? Ni yang buat moisturizer youth ni menarik. Dia berfungsi untuk melindungi kulit muka kita dari sinaran UVA & UVB.




💙 UVA : menyebabkan penuaan yang mendatangkan kedutan & tanda-tanda penuaan kat muka.

💙 UVB : membakar kulit (sunburn) & kulit jadi gelap.




Bagus kan broad spectrum ni? Sekarang ni susah jugak nak cari produk skincare & komestik yang ada “BROAD SPECTRUM” skali tapi dalam moisturizer YOUTH ni sudah ada Shaklee buat. Tak perlu risau dah nak carik sana sini.


  • Primer 
Selain sebagai moisturizer dan sunscreen, satu lagi fungsi Age Defense Moisturizer SPF 50 Youth ni boleh guma sebagai primer sekali. Sangat best tau sebab boleh kulit kita nampak berbeza lepas pakai. Kulit kita nanti kan akan jadi glowing sangat sampaikan tak payah guna highlighter dah! Jadi berseri-seri muka tau. 

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

So tunggu apa lagi ajak saudara mara, jiran tetangga korang untuk grab SALE 11.11.2018 ni. Hanya hari ni saja korang dapat Penjimatan berganda sebanyak 11%. Kalau selalu untuk 1 item korang hanya akan dapat discount 5% je. Tapi kali ni 11% tau. Grab now regret later! 😘 

Kredit :zianaeunos.com 




Untuk pembelian dan pertanyaan lanjut mengenai PROMO 11.11 anda boleh hubungi Nini di nombor telefon bawah ini :
Noratini Jaminon 010-8227403 
Untuk lebih cepat, boleh click terus link whatsapp di bawah ini :
Ataupun, jika you ingin membeli direct secara online menggunakan website Shaklee, boleh click  di bawah ini :





Noratini Jaminon 

ID : 1232357 (Azlan Borhan) 

No Tel : 0108227403

Email : ezraazlan@gmail.com

Facebook : Nini Yamino

Instagram Shaklee: @thefairiesstory 



Saya adalah pengedar shaklee Kuching, Sarawak. Juga di sekitar Pontian, Johor. Sekiranya anda berada berdekatan dan ingin membuat pembelian secara COD (Cash on Delivery), penghantaran boleh dilakukan.



Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di ninibizshop.com put adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.


No comments:

Post a Comment

Labels

Niniyamino.com © . Designed by MaisarahSidi.com