Suplemen Untuk Jerawat Degil

noratini jaminon | 12/05/2018 02:37:00 pm | 0 Komen


Entry kali ni Nini nak share tentang masalah jerawat degil yang menyerang remaja. Masalah jerawat ni Nini dah hadap bertahun-tahun. Memang stress. Lepas sekolah menengah makin berlarutan sampai lah zaman university. 


Kulit elok kejap tapi lepas tu mula teruk balik. Nini perasan bila ambik terlalu banyak makanan bergula jerawat ni makin teruk! 

So here beberapa suplemen yang Nini ambil untuk rawatan dari dalam selain Nini guna skincare Youth untuk luaran



Alfalfa Complex

Berfungsi untuk detox darah dan kulit, proses paling penting untuk mengembalikan kesihatan kulit anda yang telah teruk rosaknya.
Alfalfa ialah sejenis tumbuhan renek tapi berakar tunjang sehingga 3 meter jauh ke dalam tanah tau.
Tumbuhan-tumbuhan berakar tunjang lain tak boleh ‘challenge‘ kedalaman akar Alfalfa.
So, hanya Alfafa sahaja yang mempu menyerap kekayaan tanah yang tak tercapai oleh tumbuhan lain.
Dan untuk memastikan nutrisi optimum diperoleh,  Shaklee hanya menuai daun Alfalfa yang betul-betul cukup matang (selepas 2 tahun) sahaja.

Energizing Soy Protein (ESP)

Dengan sembilan asid amino ‘perlu’ (‘essential’ amino acids) daripada ESP, proses baikpulih dan menggantikan sel kulit baru lebih lancar.
Sel-sel kulit baru membantu wajah kembai berseri, mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
ESP diformulasi daripada soya nonGMO (tak diubah genetik/organik) yang mana proses penanamannya dikawal di bawah IPP (Identity Preservation Program).
Ini penting untuk memastikan soya ditanam dalam keadaan bebas pestisid dan racun serangga lain.

Vitamin C

Bertindak sebagai antioksidan yang melindungi kulit dari kerosakan radikal bebas, jerawat akan cepat kecut dan ‘malu-malu’ nak singgah lagi di masa akan datang.
Juga bertindak mengawal minyak di kulit wajah, jadinya kelembapan kulit lebih stabil.
Kenapa perlu katakan tidak, kalau anda boleh dapat vitamin C selama 5 jam berterusan setiap hari dengan mudah.
Sistem ‘sustained release’ vitamin C Shaklee dah membuktikannya.

Untuk pembelian dan pertanyaan lanjut mengenai Set Jerawat Shaklee anda boleh hubungi Nini di nombor telefon bawah ini :
Noratini Jaminon 010-8227403 
Untuk lebih cepat, boleh click terus link whatsapp di bawah ini :
Ataupun, jika you ingin membeli direct secara online menggunakan website Shaklee, boleh click  di bawah ini :





Noratini Jaminon 

ID : 1232357 (Azlan Borhan) 

No Tel : 0108227403

Email : ezraazlan@gmail.com

Facebook : Nini Yamino

Instagram Shaklee: @thefairiesstory 



Saya adalah pengedar shaklee Kuching, Sarawak. Juga di sekitar Pontian, Johor. Sekiranya anda berada berdekatan dan ingin membuat pembelian secara COD (Cash on Delivery), penghantaran boleh dilakukan.



Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di ninibizshop.com put adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.


No comments:

Post a Comment

Labels

Niniyamino.com © . Designed by MaisarahSidi.com